Uncategorized @no

Nettstedets regler og retningslinjer for brudd

Akkurat som enhver annen plattform som lar brukere generere inntekter ved å samhandle med kunder,...

Akkurat som enhver annen plattform som lar brukere generere inntekter ved å samhandle med kunder, har Streamate et sett med regler og retningslinjer for brudd. Enten du er ny på Streamate eller du har vært hos oss en stund, bør du bli kjent med disse reglene. På denne måten risikerer du ikke å få problemer med kontoen din, og du vil kunne tilby kundene dine en trygg og hyggelig opplevelse. Nettstedsregler er også viktige for oss som selskap, da vi må og ønsker å være fullt ut i samsvar med beste praksis i voksenbransjen.

Retningslinjer for brudd og Three-Strike-systemet

Hvis en modell bryter Streamates regler, vil støttepersonalet vårt analysere situasjonen nøye ved å se på hvordan modellen interagerte med brukere og hvordan hun administrerte kontoen sin. Basert på teamets funn tar vi en avgjørelse. Noen av nettstedets regler har en «ingen toleranse»-policy, som betyr at hvis modellen bryter dem, vil han eller hun få sin Streamate-konto stengt. Dessuten vil dette også forhindre at personen noen gang jobber på plattformen vår igjen. For å være sikker på at du aldri kommer dit, sjekk ut og følg nettstedets «ingen toleranse»-regler mens du strømmer på plattformen vår.

Reglene som ikke følger «ingen toleranse»-politikken er underlagt «tre-streiker-politikken». Det betyr at hvis du bryter en regel én gang, får du en advarsel eller midlertidig suspensjon. Det samme gjelder det andre bruddet, og noen ganger også det tredje. Men hvis du bryter nettstedets regler for fjerde gang, vil samarbeidet vårt bli avsluttet og kontoen din stengt.

Dette er hovedreglene for nettstedet Streamate håndhever for øyeblikket:

  • Ingen toleranse for mindreårige rollespill eller voldtektsskildringer: Modeller har ikke lov til å delta i handlinger som krever at de utgir seg for å være mindreårige eller voldtektsofre/forfattere. Modeller må nekte å delta i spill som illustrerer seksuelle handlinger uten samtykke/mindreårige og umiddelbart rapportere medlemmer som har disse forespørslene ved å holde musepekeren over mappeikonet ved siden av navnet deres i chat-delen og klikke på «Rapporter»-knappen, som vil hjelpe vi holder denne typen innhold utenfor nettstedet.
  • Ingen toleranse for våpen: det er absolutt forbudt å vise skytevåpen eller andre farlige våpen under direktesendingene dine. Dette inkluderer realistisk utseende rekvisitter.
  • Ingen toleranse for narkotikabruk: det er en ikke-toleranseregel for narkotika på Streamate. Modeller har ikke lov til å vise/bruke ulovlige rusmidler eller narkotikautstyr på kamera, inkludert narkotikarelaterte gjenstander som nåler og sprøyter.
  • Streaming under påvirkning: Modeller har ikke lov til å streame hvis de er påvirket av narkotika eller alkohol. Hvis bevisstheten deres virker svekket, stoppes strømmen, og kontoen deres kan bli midlertidig suspendert eller stengt.
  • Ingen dyr regel: det er ikke tillatt å vise noen dyr på kamera under direktesendinger. Hvis du gjør det, kan det føre til en midlertidig suspensjon av kontoen din eller stenging.

Disse handlingene er ikke tillatt på Streamate, og å bryte eller late som om de bryter dem setter kontoen din i fare for å bli stengt. Det er også andre nettstedsregler, som du kan finne i Performer’s Code of Conduct. Sørg for at du er kjent med dem, og ikke nøl med å kontakte supportteamet vårt hvis du ikke fullt ut forstår reglene for nettstedet vårt.

Mer interessant innlegg