Uncategorized @no

Kringkasterkontroll på Streamate

Hos Streamate bruker vi forskjellige verifiseringsmetoder for å sikre at alle modellene våre er legitime...

Hos Streamate bruker vi forskjellige verifiseringsmetoder for å sikre at alle modellene våre er legitime og at plattformen vår er trygg, sikret og fullt ut i samsvar med forskrifter og standarder for voksenindustrien. Et av våre siste sikkerhetstiltak er bekreftelsesprosessen for kringkastere. Lær mer om hvordan det fungerer og hvorfor det er nødvendig.

Hva er kringkastingsverifisering?

Kringkasterkontroll er en automatisk verifiseringsprosess som kan utføres når en utøver begynner å streame live på Streamate. Dette er en trygg og sikker verifisering som ikke vil utsette modellene våre for risiko for personvern. For øyeblikket er det bare noen av modellene våre som kan se kringkastingsverifiseringstrinnet på sin Streamate -konto. I fremtiden vil dette alternativet bli tilgjengelig for alle våre utøvere.

Når du registrerer deg på Streamate, må hver modell sende inn en kopi av ID -en. Dette dokumentet blir deretter bekreftet av teamet vårt som sørger for at modellens ID -bilde samsvarer med hans eller hennes liveopptreden under streamingtid. Ved å stole på automatisk kringkastingsverifisering, lar vi teknologien utføre denne verifiseringen, noe som sparer mye tid. Disse automatiserte bekreftelsene lar oss sjekke modellens identitet i begynnelsen av hver strøm, markere og løse potensielle problemer.

Prosessen er veldig rask og enkel. Før en strøm begynner, må modellene sitte foran kameraet slik at programmet vårt kan utføre en ansiktsskanning og sammenligne ansiktet hans med ID -bildet sitt. Alt det tar er noen sekunder å fullføre bekreftelsen før modeller begynner å streame. Uavhengig av resultatet av skanningen (enten det skannede bildet samsvarer med bildet i ID -en eller ikke), får modeller lov til å starte strømmen. Hvis det oppdages feil samsvar, vil programmet merke denne modellens konto, og et medlem av personalet vårt vil sjekke strømmen direkte. Hvis teamet vårt innser at modellen ikke er eieren av kontoen, kan de gi en advarsel, stoppe strømmen eller til og med suspendere kontoen.

Hvorfor bruke automatisk kringkastingsverifisering?

I utgangspunktet er denne bekreftelsesprosessen viktig for oss for å sikre at modellene som streamer live på plattformen vår faktisk er eierne av kontoene deres. Dette hjelper oss med å sørge for at plattformen vår er trygg og sikret både for utøvere og medlemmer. Den automatiske kringkastingsverifiseringsprosessen gjør at vi kan forhindre online svindel, stjålne kontoer, uautoriserte utøvere eller andre ulovlige handlinger. Videre gjør dette trinnet oss også i stand til å garantere at våre strømmer oppfyller lovkrav, noe som øker tilliten til plattformen vår og hjelper oss med å opprettholde gode relasjoner med våre bankpartnere og finansinstitusjoner.

Er kringkastingsverifiseringen trygg?

Denne prosessen er 100% sikker. Skanningene vi kjører vil aldri forlate serverne våre, og de vil aldri bli delt med andre grupper eller databaser. Tidligere skanninger lagres slik at datamaskinen lettere kan utføre ansikts -ID -bildesammenligning og gi raskere resultater i tide.

Vil skanningen påvirke min evne til å streame?

Nei, den automatiske kringkastingskontrollen for kringkastere forhindrer deg ikke i å streame, og den reduserer ikke strømmen din.

Hva kan jeg gjøre for at skanningen skal gjenkjenne meg lettere?

Denne automatiske skanningen er svært nøyaktig, men ikke perfekt. Noen ganger kan programmet slite med å skanne ansiktet ditt. For å hjelpe det og fremskynde prosessen, må du sørge for at ansiktet ditt er i rammen og godt opplyst under skanningen.

Kan jeg rapportere problemer relatert til kringkastingsverifiseringstrinnet?

Selvfølgelig er vårt team alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle tekniske problemer, og tilbakemeldingen din kan hjelpe oss med å forbedre denne prosessen. Vi inviterer deg til å kontakte teamet vårt når som helst.

Mer interessant innlegg