Uncategorized @no

Hvordan håndterer vi personvernet ditt og beskytter dataene dine på Streamate?

I dag er det mange farer som lurer på internett, og det kan gjøre deg...

I dag er det mange farer som lurer på internett, og det kan gjøre deg litt bekymret å registrere dine personlige data på et hvilket som helst nettsted. Uansett om du er modell eller klient hos Streamate, bryr vi oss om din sjelefred, og vi vil fortelle deg at dataene dine er trygge hos oss. Vi legger stor vekt på databeskyttelse og personvern. Dette er hva du bør vite om hvordan vi håndterer personopplysninger og hvordan vi beskytter personvernet ditt.

Hva slags informasjon samles inn av Streamate?

Det er en rekke data nettstedet vårt samler inn for å forbedre opplevelsen din, for eksempel informasjon relatert til enhetene dine (datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett, osv.), informasjon relatert til posisjonen din, eller data samlet inn fra informasjonskapslene som brukes av våre nettsteder , som er delt inn i forskjellige kategorier. All data vi samler inn for å forbedre navigasjonen på nettstedet vårt er konfidensielt, trygt lagret og brukt med det ene formål  av å forbedre plattformens ytelse.

Hvorfor samler Streamate inn visse personlige opplysninger?

Vi må motta og bekrefte visse personlige opplysninger fra hver bruker som oppretter en konto på Streamate. Denne personlige informasjonen er nødvendig slik at vi kan forsikre oss om at personen som opprettet kontoen faktisk er personen som logger på plattformen vår og bruker tjenestene våre.

Dette er tilgjengelig både for modeller og kunder. Hvis du er en modell, er det også viktig at vi sjekker identiteten din før vi kan sende deg betalinger.

Har noen andre unntatt Streamate tilgang til dataene du registrerer på Streamate?

På Streamate er alle dine personlige data beskyttet. Vi vil ikke dele dine personlige opplysninger med tredjeparter. Vi tar beskyttelsen av våre partnere veldig seriøst, og vi bruker robuste teknologier for å sikre nettstedet vårt og beskytte all sensitiv informasjon vi lagrer.

Kan jeg få tilgang til eller fjerne personopplysningene jeg delte med Streamate?

Etter at du har opprettet en konto med oss ​​og du har delt personlig informasjon med oss ​​for dette formålet, har du full rett til å få tilgang til dine personlige data når som helst.

Dine personlige data kan også fjernes og slettes på forespørsel. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du kommer med en slik forespørsel, vil dine data fremdeles bli lagret i registrene våre i en viss tidsperiode i henhold til gjeldende lov.

Må jeg vise ansiktet mitt mens jeg camming på Streamate?

Å vise ansiktet ditt mens du kommuniserer med noen på Streamate, kan gjøre hele opplevelsen mer engasjerende. Modeller som foretrekker å vise ansiktet, og derfor samhandler på en naturlig og vennlig måte med medlemmene, er de som tjener mest. Det er imidlertid ikke obligatorisk å vise ansiktet ditt på kameraet hvis du ikke vil gjøre dette.

Kan jeg som modell forhindre tilgang til kontoen min fra bestemte land eller regioner?

Ja, du har sjansen til å hindre folk fra bestemte regioner eller land i å se modellkontoen din. Du kan enkelt implementere denne innstillingen fra kontoen din og forhindre at rommet ditt blir synlig for brukere som kommer fra dette området.

Hvis du har andre spørsmål angående dine personlige data og hvordan vi behandler dem på Streamate, ikke nøl med å kontakte oss!

Mer interessant innlegg