Uncategorized @no

Hvordan bevis på adresse fungerer på Streamate

Hvis du bestemmer deg for å bli med i Streamate og åpne en modellkonto hos...

Hvis du bestemmer deg for å bli med i Streamate og åpne en modellkonto hos oss, er det forskjellige standardprosesser du må gjøre deg kjent med. En av dem er beviset på adressebekreftelse. Lær hvordan du gjennomfører denne prosessen og hvorfor det er nødvendig å gjøre det for å få betalt for showene dine.


Enten du jobber som en individuell modell eller samarbeider med et studio, er denne prosessen obligatorisk. Streamate må sjekke adressebeviset til både enkeltpersoner og studioer for å kunne sende betalinger.

Hva er adressebeviset?

Adressebevis eller POA er en obligatorisk bekreftelsesprosedyre som alle modellene våre må gjennom for å kunne motta penger fra Streamate. Denne prosessen innebærer å gi oss et gyldig bevis på adressen som vi må bekrefte for å fastslå identiteten din og kunne sende deg betalinger.

Hvorfor er adressebevis nødvendig?

POA er en vanlig bekreftelsesprosedyre i disse dager. Det hjelper finansinstitusjoner som har ansvar for betalingsprosedyrer å bekrefte identiteten til en person, som gjør det mulig for oss å trygt sende betalinger til de respektive personene.

Hvilke dokumenter trenger jeg for å levere adressebeviset?

Det er flere typer dokumenter du kan gi for dette formålet:

  • Kommunale avgifter (strøm, gass, vann, internett osv.)
  • Telefonregninger
  • kontoutskrift utstedt i løpet av de siste 90 dagene

Adressen som er angitt på adressebeviset, må falle sammen med den du registrerte på Streamate da du opprettet kontoen. Videre skal navnet på personen som er spesifisert i POA også være det samme som modellkontoen er registrert under.

Hva skjer hvis jeg ikke fullfører POA-prosessen?

Hvis en modell ikke leverer bevis på adresse, vil ikke Streamate kunne overføre forfalte betalinger til den modellen. Imidlertid vil disse betalingene forbli på modellens konto, og han eller hun vil kunne motta forfallet beløp etter at POA-prosessen er fullført.

Hvor kan jeg se om jeg fullførte POA-prosessen?

Hvis du vil sjekke om POA-trinnet ble fullført eller ikke for kontoen din, logger du på kontoen din, går til den øvre delen av dashbordet ditt, og du vil se om det er et varsel om dette.

Bunnlinjen:

POA-verifiseringer er nødvendige for å oppfylle internasjonale KYC (Know Your Customer) økonomiske retningslinjer. Denne prosessen er viktig da den gjør det mulig for oss å sørge for at betalinger blir sendt til de rette personene. Videre tillater det oss også å opprettholde gode relasjoner med våre partnere og være i stand til å tilby flere betalingsalternativer i fremtiden…

Mer interessant innlegg